Een jong bedrijf dat zich bezighoud met websites maken, social media en online nieuwsbrieven - | Webbakkerij
about us
Over ons

Wie zijn wij?

De Webbakkerij is opgericht door 2 vrienden, Jesper en Steven, die elkaar al meer dan 15 jaar kennen. Wij versterken elkaar en vullen elkaar aan. Het proces om online te gaan met websites en sociale media kan persoonlijker, vinden wij. Met meer plezier en meer liefde. Met meer betrokkenheid en passie. Door duidelijk te zijn in wat er kan en niet kan. Alles kan, maar alles heeft een prijs. Gelukkig hoeft niet alles tegelijk. Want als jouw bedrijf groeit, schalen wij mee en op. En dat nemen wij mee in alles wat wij doen: gesprekken met klanten, het bouwen van een website of het verzorgen van jouw totale online aanwezigheid. Wij zijn een duo van gedreven jonge ondernemers, ieder met een eigen specialisatie. Er is geen uitdaging die wij als de Webbakkers uit de weg gaan!

Met een echte millennial gedachtegang. Ons uitgangspunt is dat elke klantcase uniek is. Daarom heeft elke klant een uniek recept nodig om de beste online aanwezigheid te krijgen. En met elke website, social media posts of nieuwsbrief zorgen wij dat onze klant een uniek resultaat heeft die past bij het bedrijf en waar nog lang van genoten kan worden.

21

Jaar aan wijsheid

15

Jaar vriendschap

100%

Vertrouwen

Waarom de Webbakkerij?

Jesper van Donk en Steven Bakker zijn de trotse eigenaars van de Webbakkerij en weten alles over het maken van een website, de leukste social media posts en de best opgemaakte nieuwsbrief.

Persoonlijk

Om het beste resultaat te krijgen voor onze klanten en onszelf willen wij er voor zorgen dat alles afgestemd is op de wensen van de klant, met onze eigen input.

Een jong bedrijf met veel ervaring

Jong

Jong, maar rijk aan ervaring en ideeën, wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Wij hebben een frisse en nieuwe kijk op het maken van websites en social media.

De Webbakkerij levert geen half werk en zorgt ervoor dat er altijd kwaliteit wordt geleverd

Kwaliteit

Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren voor al jouw online zaken. Van een op maat gemaakte website tot smakelijke social media posts.

De Webbakkerij wilt altijd de beste service geven aan de klant

Smakelijke service

Wij delen onze kennis graag! We hebben graag contact met onze klanten, geven onze eerlijke mening en vragen deze ook van onze klanten.