Een beveiligde website hebben zorgt voor meer vetrouwen bij een klant | Webbakkerij
Een beveiligde website zorgt ervoor dat gegevens niet te lezen zijn.

Beveiligen van jouw website

Zodra jij online gaat, dan zijn we nog niet klaar. Wij kunnen een mooie website maken, maar de website moet nog wel veilig afgeleverd worden. Jouw klanten willen veilig jouw website kunnen bezoeken en hun gegevens achter kunnen laten. De Webbakkerij zorgt dat jouw website goed beveiligd is, zodat jij met een gerust hart jouw bedrijf kan runnen en jouw klanten weten dat hun persoonsgegevens bij jou veilig zijn.

We zorgen dat jouw bedrijf ook een slotje krijgt in de browser om te voorkomen dat het op slot gaat. Dat doen we met een HTTPS url of te wel een SSL-Certificaat. Met een SSL Certificaat beveiligt de Webbakkerij jouw website zodat jouw klanten veilig kunnen surfen op jouw website. Google hecth veel waarde aan een beveiligde website. Een beveiligde website zorgt voor een betere SEO optimalisatie.

Waarom moet mijn website beveiligd zijn?

Heel simpel: dat moet van de wet. De website of webshop moet beveiligd zijn om jouw informatie, maar ook de informatie van de klant, veilig op te kunnen slaan. Zo voorkom je dat er andere partijen via jouw website informatie kunnen stelen. Als je geen SSL-certificaat hebt dan kan je niet aantonen dat jij er alles aan hebt gedaan om de persoonsgegevens te beveiligen en ben je aansprakelijk gesteld worden als iets mis gaat.

Met een SSL certificaat voor jouw website, zie je een slotje in de adresbalk van de browser en zorg je dat jouw website bezoekers een veilige verbinding hebben. Zo voorkom je dat anderen deze informatie kunnen aflezen of stelen.

Ga aan de slag

Voordelen van een beveiligde website

  • Hoger in de zoekresultaten
  • Meer vertrouwen bij een bezoekers
  • Veilig gegevens versturen
  • Betere statistieken in Analytics
Wat kunnen wij voor jou doen?

We horen graag hoe wij jou kunnen helpen met beveiligde website

Start project