Marketing Automation in Alphen aan den Rijn - | Webbakkerij
Marketing Automation zorgt ervoor dat klanten terugkomen

Het automatiseren van jouw online marketing proces.

Door jouw proces van marketing online, e-mail, social media, advertenties en nieuwsbrieven, te automatiseren houd je meer tijd over voor jouw onderneming en genereer je makkelijker leads. Door alles vanuit 1 platform te regelen, maak je het plaatsen van berichten op social media, het antwoorden op mails, versturen van nieuwsbrieven veel makkelijker en minder tijdrovend.

De Webbakkerij verzorgt jouw marketing automation, zodat je zelf niet meer om hoeft te kijken naar hoe jij jezelf online neerzet. Het door ons ingerichte systeem werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch door zonder dat jij er verder werk aan hebt.

Kan ik marketing automation wel toepassen op mijn bedrijf?

Ja natuurlijk: geen bedrijf is te klein. Door samen met jou een marketingplan te ontwikkelen kunnen wij ook gemakkelijk een deel van dat plan aanpassen voor marketing automation. Door zorgvuldig te bekijken wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe dat bereikt kan worden, kunnen wij jouw proces volledig automatiseren. Hierdoor kun je makkelijker bestaande klanten opnieuw stimuleren met kortingen, nieuwsbrieven, e-mails en follow-ups.

Ook kun je leads makkelijker bereiken door ze automatisch te contacteren en berichten te verzenden. Je ziet ook direct welke onderwerpen wel voor jouw doelgroep van belang is, en welke niet. Dus ja, marketing automation kan op ieder bedrijf toegepast worden en is belangrijk om geïntegreerd te hebben in jouw dagelijkse bezigheden.

Ga aan de slag

Voordelen van marketing automation

  • Meer tijd voor andere zaken
  • Goed overzicht van potentiële klanten
  • Database van klanten
  • Snellere lead generatie
  • Sneller en makkelijker marketing campagnes inrichten en lanceren
  • Contact makkelijker en sneller tussen bedrijf en klant
Wat kunnen wij voor elkaar doen?

Wil jij marketing automation toepassen?

Neem contact op