Social media bureau in Alphen aan den Rijn | Webbakkerij
social media zorgt voor een groter bereik
Overview

Zet jouw bedrijf op de kaart met social media

Om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten is het belangrijk om gevonden te worden door zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. Zoekmachines zoeken op internet naar websites en naar op social media als Facebook, Instagram, Twitter en zelfs nu LinkedIn. Door goed aanwezig te zijn op social media, maak je het makkelijker voor potentiële klanten om jou te vinden, recensies te plaatsen en om met jou in contact te komen. De Webbakkerij is jouw social media bureau en weet hoe een pagina op Facebook uitblinkt, welke posts het goed doen op Instagram en hoe je meer connecties krijgt op LinkedIn. Samen met jou zitten wij om jouw sociael media aanwezigheid een boost te geven, zodat jij beter gevonden wordt, meer naamsbekendheid krijgt, en meer potentiële klanten aantrekt.

Social media als after-care

Social media wordt niet alleen gebruikt om bedrijven en producten te vinden. Social media wordt ook gebruikt om recensies achter te laten en contact te houden met klanten. Veel bedrijven worden aangeschreven op social media wanneer er een probleem is met een product, dienst of een bestelling. After-care (na de verkoop, na aanschaf van jouw product) wordt vaak door middel van social media verzorgd.

Geschreven recensies worden gezien op internet door veel mensen. Open en bloot. Zo kun je nieuwe klanten krijgen, maar ook heel snel verliezen. Met het juiste proces en de smakelijke recepten van de Webbakkerij kan jij jouw social media after-care proces klantvriendelijker en gestroomlijnd maken. En dat doen we bijvoorbeeld met veel humor! Want humor ontlaadt en laat aan klanten zien dat jij (via de Webbakkerij) altijd de juiste toon weet te vinden.

Ga aan de slag

Voordelen van social media

  • Naamsbekendheid
  • Goed voor je zoekmachine optimalisatie
  • Goedkoop lokaal adverteren
  • Meer focus leggen op een doelgroep
  • Meetbare resultaten
  • Extra punt voor je customer journey
Wat kunnen wij voor elkaar doen?

We horen graag hoe wij jou kunnen helpen met social media

Start project