Website maken of Wordpress website maken in Alphen aan den Rijn | Webbakkerij
Een website maken is het online visitekaartje voor jouw bedrijf

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf!

Je moet online aanwezig zijn, dat is een must. Jouw website en sociale media zijn verschillende etalages waar bezoekers langs lopen. In ieder geval is een website niet weg te denken. Bijna elk modern bedrijf heeft een website, maar niet elk bedrijf heeft een moderne website. Om online gevonden te worden, heb je er een goede website nodig: dat is jouw visitekaartje op internet. Zit je niet op een op maat gemaakte website en wil je liever dat er een Wordpress website gebouwd wordt? Wij bij de Webbakkerij doen beide. De Webbakkerij kijkt samen met jou naar wat voor een website het beste bij jou past.

Wanneer een bedrijf geen website heeft, een verouderde website of een website van lage kwaliteit, dan valt dit gelijk op. En worden bezoekers geen klanten. De Webbakkerij maakt graag samen met jou een plan om voor jou en jouw klanten de perfecte website te bouwen. Zo heb je een moderne, frisse en ook een hele smakelijke website speciaal gebakken door jouw wensen en die passen bij jouw bedrijf!

Een professionele uitstraling

Ondernemers, zeker starters, hebben soms te weinig geld om een website te laten bouwen. Daarom stappen veel (startende) ondernemers over op het gebruiken van een Facebook pagina. Dat is leuk, maar geen vervanging van een website. Bezoekers verwachten beide. Want een website straalt professionaliteit en toewijding aan jouw bedrijf uit.

Ook geeft een website meer informatie over het bedrijf, de gezichten achter het bedrijf en de activiteiten. Het is ook niet het een of het ander. Vaak gaat een website hand in hand met een social media pagina. Daarom is het altijd een aanrader om voor het volledige plaatje te gaan, zodat je meer bereik krijgt, je professioneler neerzet en toewijding toont aan jouw online aanwezigheid.

Ga aan de slag

Voordelen van een website:

  • Informatiepunt voor bezoekers
  • Vergroten van de klantenkring
  • Altijd bereikbaar
  • Resultaten zijn meetbaar
  • Online visitekaartje
  • Bijblijven bij concurrentie
Wat kunnen wij voor jou doen?

Op zoek naar een smakelijke website?

Start project