Wij maken websites, onderhouden social media en maken posts, maken nieuwsbrieven en leveren marketing automation | Webbakkerij
Klanten die de Webbakkerij heeft geholpen
7

Tevreden klanten

Steven Bakker en Jesper van Donk, die de Webbakkerij runnen
2

Webbakkers

De Webbakkerij levert altijd goede kwaliteit
101%

Goede kwaliteit

Webbakkerij email marketing
100+

E-mails

De Webbakkerij zorgt voor een compleet verhaal achter jouw online succes.
De bakkerij

Hoe gaan wij te werk?

De Webbakkerij verzorgt speciaal voor jou de lekkerste online aanwezigheid. Met websites om op te vreten, smakelijke social media en overheerlijke nieuwsbrieven. Dit doen wij niet alleen. Samen met onze klant bepalen wat jouw bedrijf nodig heeft om op de meest smakelijke manier online te zijn. Elk bedrijf is anders en daarom is elk recept voor online succes ook uniek voor elk bedrijf.

Onze Webbakkers geven zorgvuldig aandacht aan elke opdracht. Rijk aan ervaring, enthousiasme en plezier, de Webbakkers staan klaar voor de klant om al hun vragen en wensen op zich te nemen.

Onze recepten

Wat bakken wij?

Ga aan de slag met de Webbakkerij

Contact

Het Webbakkerij recept:

Wij geven graag aan hoe wij te werk gaan om jouw recept uit te werken, samen met jou

De Webbakkerij gaat met jouw aan tafel om te overleggen wat jij wilt
1

Het gesprek aangaan

Als wij een website maken voor jouw onderneming of social media posts gaan maken, doen wij dat samen met jou. Wat wil jij bereiken met je website of social media. Wil jij dat mensen zich aanmelden voor jouw nieuwsbrief? Samen met jou gaan we om de tafel zitten onder het genot van een kopje koffie (thee mag ook) om uit te vinden wat je nou precies wilt en hoe wij het gaan vormgeven. En wij stoppen in elk recept een standaard ingredi├źnt: het wordt namelijk met liefde voor je gemaakt.

2

Bakken maar!

Na het gesprek gaan wij aan de slag! Online aanwezig zijn betekent een website maken, social media posts verzinnen, nieuwsbrieven maken en automatiseren en alles erop en eraan. Met een uitgewerkt plan kunnen wij alles in elkaar zetten naar jouw wensen. En ja, we laten je nieuwe smaken proeven. Want iets bouwen betekent ook dat we buiten de lijntjes kijken.

Na het gesprek gaat de Webbakkerij aan de slag om jouw website te maken, social media te onderhouden of aan de slag met e-mailmarketing of marketing automation
De Webbakkerij levert goede kwaliteit op. Of dat nou een website of een nieuwsbrief is.
3

Oplevering en nabespreken

We proeven, we keuren, we voegen toe. Onsje meer, onsje minder. Het recept dat is gemaakt, passen we soms een beetje aan. Speciaal voor jou en afgestemd op jouw eisen, bedrijf of doelgroep. Samen werken we naar een bijzonder en onderscheidend resultaat toe. Origineel, verkwikkend, vernieuwend en altijd smakelijk. Wanneer wij met jouw hebben besproken wat er nog eventueel anders kan. En daarna gaan we online!

4

Een smakelijke online aanwezigheid!

Na de oplevering is er voor jou nog maar 1 ding te doen: even achterover zitten, genieten van het resultaat. Online aanwezig zijn betekent voor de Webbakkerij dat jij het gevoel hebt dat je je favoriete auto hebt gekocht of net die ene artiest hebt ontmoet waar je al jaren fan van bent. Dat gevoel wil de Webbakkerij bereiken voor jou, jouw merk, jouw bedrijf. Veranderingen zijn altijd noodzakelijk om up to date te blijven in de online wereld. Ook dan staan de Webbakkers klaar om je te helpen! Om dingen toe te voegen. Maar ook voor technisch website onderhoud bijvoorbeeld.

Smakelijk!

De Webbakkerij zorgt ervoor dat na de oplevering alles goed verloopt en je nog jaren kan genieten van je website, social media posts of nieuwsbrief
De vraag die iedereen ons stelt

Waarom de Webbakkerij?

De Webbakkerij is een persoonlijk bedrijf dat graag met de klant aan tafel gaat en zelf ook met toevoegingen komt

Persoonlijk

Jouw succes = ons succes. Als jij blij met ons bent, dan is dat voor ons de kers op de taart. Wij zetten ons meer dan 100% in om het beste resultaat te krijgen. Met plezier en hopen liefde voor het vak.

De Webbakkerij is een jong bedrijf wat weer nieuw leven in de digitale marketing wilt blazen

Jong

Rijk aan ervaring en idee├źn, wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Wij kijken met een nieuwe frisse kijk naar alle mogelijkheden voor een succesvolle online aanwezigheid.

De Webbakkerij levert alleen maar de beste kwaliteit

Kwaliteit

Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren voor al jouw online zaken. Van een op maat gemaakte website tot de meest smakelijke social media posts.

De Webbakkerij vind het belangrijk dat de klant altijd bij ons terecht kan

Communicatie

We hebben graag contact met onze klanten. Want we leren van elkaar en door elkaar. Dus vragen, opmerkingen? We gaan ook voor,tijdens en na uw opdracht graag in gesprek.

De Webbakkerij is een jong bedrijf maar is al jaren actief met het internet en heeft daardoor al veel kennis en ervaring opgedaan

Kennis en ervaring

We zijn open-minded en origineel in ons denken en doen, blijven door het volgen van cursussen en certificaten bij met onze kennis. Deze kennis en ervaring delen we dan ook graag.

De Webbakkerij zegt altijd hoe het staat en geeft ook zijn mening wat handig en niet handig is.

Oprecht en vriendelijk

Wij gaan een stapje verder voor klanten. Dit laten wij direct zien tijdens het proces. Wij kijken graag mee met wat beter kan.


Start een nieuw project samen

Project Starten